Bazarko ponuda

Sama izrada internet prodavnice se naplaćuje jednokratno, od 89.000 RSD + PDV.

U zavisnosti od broja proizvoda dobijate odgovarajući paket podrške.
Taj paket sa uključenih 2h mesečne podrške u prvih 12 meseci se dodatno NE NAPLAĆUJE.


Usluga PAKET S PAKET M PAKET L
Domen po vašem izboru
Web hosting
Mail hosting X
SSL sertifikat
Korišćenje procesora naplate platnim karticama
Ažuriranje softvera
Broj proizvoda do 250 do 750 neograničen
Tehnička podrška
Unos podataka, izmene dizajna i layout-a, uvođenje novih funkcionalnosi, ažuriranja sadržaja
a) do 2 sata mesečno uključeno u cenu održavanja* 4.900 RSD + PDV 6.900 RSD + PDV od 12.900 RSD + PDV
b) do 5 sati mesečno uključeno u cenu održavanja* 9.900 RSD + PDV 12.900 RSD + PDV od 19.000 RSD + PDV

*Cena svakog započetog sata nakon potrošnje uključenih mesečno: RSD 2.500
**Za sve dodatne specifične zahteve ponudu šaljemo na upit.

E-commerce, maloprodaja, usluge, finansijski servisi, osiguranja, mediji i zabava, putovanja i ugostiteljstvo, poslovni sistemi, marketing, internet servisi...

Ova rešenja su u potpunosti jedinstvena i prilagođena Vama i optimizovana za Vaše poslovne potrebe. Opremljena su intuitivnim editorima, neograničenim nivoima autorizacije upravljanja sadržajem te na taj način stimulišu inter-kompanijsku (među-odeljensku) saradnju i sinergiju.

Upravljajte svojim sadržajem sa jednog mesta, bez dupliciranja posla i gubljenja vremena i plasirajte vaš sadržaj na različite platforme i mreže putem integracija kanala komunikacije i jedinstvene baze podataka.

Testirajte vaš sadržaj kroz različite varijante i odaberite najbolji za vašu publiku kako biste povećali posećenost sajtu, angažman i konverziju posetilaca.

- Konsolidacija i korišćenje podataka iz više izvora
- Jednostavne integracije i povezivanje različitih kanala za uspešne kampanje
- Besprekorno iskustvo i lako snalaženje
- Puna personifikacija i optimizacija
- Kreiranje i upravljanje mikro-sajtovima i kreiranje višestrukih „landing“ strana iz jednog centra
- Lako kreiranje on-site marketing materijala
- Potpuna kontrola nad infrastrukturom i podacima
- Dedicated hosting

Opis usluga

Google

Izrada strategije i plana oglašavanja
Kreiranje i povezivanje Google ads naloga
Vođenje Gooogle kampanja na pretraživaču
Odabir ključnih reči i segmentacija negativnih klučnih reči i publika
Optimizacija kampanja
Mesečno izveštavanje

Društvene mreže

Istraživanje konkurencije i tržišta
Izrada dugoročnog plana aktivnosti na internetu i integracija sa poslovanjem
Kreiranje Instagram i Facebook profila
Kreiranje i optimizacija Tik Toka i LinkedIn stranice
Dizajniranje Facebook, Instagrama, Tik Tok i LinkedIn stranice, cover fotografije, profilne
Grafička izrada posta i storija
Pisanje tekstova Google analitike i Facebook Pixel-a
Izrada mesečnih izveštaja
Izrada postova Facebook, Instagram (mesečno/nedeljno)
Izrada storija Facebook, Instagram (mesečno/nedeljno)
Kreiranje Tik Tok video mesečno

SEO optimizacija sajta

Analiza sajta
Predlog strategije
Izrada plana ključnih reči
Pisanje bloga/news
On-site SEO
Off-site SEO

Sama izrada internet prodavnice se naplaćuje jednokratno, 89.000 RSD + PDV. Postoji i mogućnost plaćanja na 4 kvartalne rate u toku 12 meseci, od po 23.700 RSD + PDV. U cenu je uključen i hosting, mogućnost plaćanja karticama, SSL sertifikat, tehnička podrška ažuriranja softvera u prvih 12 meseci.

Prvi korak u otvaranju Vaše internet prodavnice je podnošenje zahteva i prihvatanje naše ponude. Nakon sklapanja ugovora, pokrećemo izradu Vaše internet prodavnice i obučavamo Vas kako da je samostalno održavate i vodite svoju on-line prodaju.

Možete nam dostaviti gotov dizajn u pdf ili nekom drugom odgovarajućem formatu ili možete poveriti nama da Vam predložimo dizajn vaše buduće internet prodavnice.

Pripremićemo za Vas šablone svih neophodnih zakonskih elementata koji treba da se nađu na internet prodavnici kako biste ih prilagodili Vašem specifičnom poslovanju. Pustićemo Vašu internet prodavnicu u produkciju tek kada svi elementi budu dostavljeni i postavjeni u internet prodavnicu.

Naravno. Vaši proizvodi će biti dostupni globalno i zavisi samo od Vaše poslovne strategije i SEO i marketinških aktivnosti koje tržište ciljate. Svi tekstovi mogu biti višejezični i cene mogu biti prikazane u više valuta. Sve online cene srpskih trgovaca po zakonu su u dinarima, a u ostalim valutama se prikazuju kao indikativne vrednosti.

Vaše proizvode možete naplaćivati na više načina: online plaćanjem svim odobrenim platnim karticama, pouzećem, virmanski preko računa, uplatom na račun.

Za koju god opciju dostave da se odlučite, obračun troškova dostave može se vršiti automatski i dodati kao posebna stavka na porudžbenici/računu. Integrisani obračun troškova dostave po različitim kriterijumima, može se podesiti od nivoa ulice do grupe zemalja (npr EU, Balkan) i sve između.

Da.

Odabrani domen, ukoliko ga nemate već registrovanog, možemo kupiti za Vas u sklopu ukupne cene izrade internet prodavnice.

Da, sve internet prodavnice koje mi napravimo su prilagođene različitim mobilnim uređajima i veličinama ekrana.

Da. Sa nama možete obaviti konsultacije i daćemo Vam ponudu.

Zahvaljujući našoj ”user friendly” platformi, moći ćete lako i potpuno samostalno da vršite sve izmene slika, cena i opisa proizvoda, ažuriranje bloga i ostalog sadržaja. Ukoliko pak budete želeli našu pomoć, u sklopu odabranog Paketa podrške imate određen broj besplatnih sati podrške. Nakon potrošnje besplatnih sati imate na raspolaganju našu podršku po veoma povoljnoj ceni.

Nakon dostavljanja svog potrebnog materijala i potvrde dizajna, Vaša internet prodavnica će biti spremna za svoju prvu prodaju u već u roku od 14 dana.

SEO podrazumeva sve aktivnosti koje za cilj imaju da povećaju vidljivost Vašeg shopa/sajta u organskim rezultatima pretrage svih internet pretraživača. To podrazumeva, pre svega, objavljivanja informacija u formatu koji će uveriti pretraživače da vaš sadržaj zadovoljava potrebe njihovih korisnika za relevantne upite (ključne reči).
S druge strane, tehnički SEO omogućava da taj sadržaj bude pristupačan pretraživačima kako bi uopšte mogli da procene i ocene sadržaj.

Mi pravimo visoko funkcionlane internet prodavnice na sopstvenoj platformi i kako bismo održali visok nivo funkcionalnosti shopa i bezbednosti podataka korisnika i trgovca, sve internet prodavnice hostujemo na našem hostingu sa visoki standardima zaštite i brzine. Za Bazarko, izrada i hostovanje internet prodavnice van tog kontrolisanog okruženja nije moguće.

Vaši proizvodi će biti dostupni globalno i zavisi samo od Vaše poslovne strategije i SEO i marketinških aktivnosti koje tržište ciljate. Svi tekstovi mogu biti višejezični i cene mogu biti prikazane u više valuta. Sve online cene srpskih trgovaca po zakonu su u dinarima, a u ostalim valutama se prikazuju kao indikativne vrednosti.

Naš Digitalni marketing će, za Vaš račun, obaviti sve neophodne aktivnosti vezane za digitalni marketing, počevši od kreiranja naloga, preko povezivanja naloga, instaliranja Google Analitike i fB Pixela do implementacije strategije.

Sve internet prodavnice kreirane na našoj platformi imaju gotovo neograničene mogućnosti kreiranja promo kodova, vaučera, bundle pakovanja i različitih vrsta promocija, popusta i poklona.

Dizajn svoje internet prodavnice možete menjati prema potrebama. Nije preporučjivo često i stalno menjati dizajn, ali je potrebno s vremena na vreme osvežiti i modernizovati dizajn. U sklopu svog paketa imate određene besplatne sate naše tehničke podrške koji mogu delimično pokriti potrebe za redizajnom. Za sve veće intervencije nas pozovite za ponudu.

Da. Povezivanje i razmena podataka između ERP i Vaše internet prodavnice je moguća na više nivoa.

Prvo unošenje podataka o proizvodima, tekstove i sav sadržaj koji ste pripremili prema našim instrukcijama, ćemo mi uneti.

Upravljanje proizvodima i prodajom na našoj platformi je izuzetno jednostavno. Nakon obuke koju ćemo Vam pružiti, bićete u stanju da samostalno, brzo i jednostavno menjate i ažurirate sav sadržaj.

Podelite sa nama vaše potrebe i ciljeve, a mi ćemo proizvesti optimalno rešenje za Vaše poslovanje.