IZRADA INTERNET PRODAVNICE

Treba vam moderna Internet prodavnica koja je za vaše kupce jednostavna za upotrebu? Na pravom ste mestu. U saradnji sa Vama, profesionalno i brzo izrađujemo kvalitetnu web prodavnicu sa integrisanim kartičnim plaćanjem na našoj savremenoj Bazarko platformi.

Profesionalna izrada web prodavnice

Internet prodavnica je vaša nova radnja ali na Internetu. Kao i kod fizičke radnje i ona treba da bude profesionalno urađena u sladu sa najnovijim standardima.

Osnovni cilj u izradi svake online prodavnice je lako snalaženje kupaca, pregledan prikaz ponude i jednostavan, siguran i brz proces kupovine.

Takođe je važno:

• Garantujemo kratak rok za izradu

• Moderan dizajn i najsavremenije funkcionalnosti

• Rešenje je prilagođeno svim uređajima, posebno mobilnim telefonima (Responsive online shop)

• Puna podrška i stručni saveti da zajedno postignemo cilj - veliki broj online prodaja

• Jednostavno upravljanje shopom i unosom novih proizvoda

• Integrisana platforma za kartično plaćanje (bez dodatnih troškova)

• Tehnička SEO – optimizacija da omogući dobro pozicioniranje vaših proizvoda na Google pretraživaču

Besplatna izrada online prodavnice

Dobro ste pročitali! Potpuno besplatno, u skladu sa Vašim zahtevima izrađujemo savremenu internet prodavnicu sa svim potrebnim opcijama za laku i brzu kupovinu vaših proizvoda. Unosimo sve vaše proizvode na osnovu matrijala koji nam vi dostavite u potrebnoj formi.

Pretpostavljamo da se slažete. Najteže je kada krećete u neki novi biznis ili njegovo proširenje na Internet. Svaki dinar je bitan i sigurno ste puno novca uložili da obezbedite sve što je potrebno. Mi Vam želimo pomoći da pokrenete svoj biznis i da troškove izrade internet prodavnice i njenog održavanja plaćate kasnije mesečno, kako bi se investicija brže isplatila.

Izrada online prodavnice cena

Nije nikakva tajna, nezavisno od broja proizvoda i kategorija, cena izrade ali i održavanja Vaše Inernet prodavnice je ista i iznosi samo 5.900 dinara (bez PDV-a) na mesečnom nivou!

Odmah poklanjamo i BESPLATNO ODRŽAVANJE WEB SHOP-a U PRVA 3 MESECA KORIŠĆENJA da krenete opušteno i bez puno stresa.

Da ne zaboravimo i to da ne plaćate integraciju kartičnog plaćanja jer je to već integrisano u samu platformu. Tako štedite i dodatno vreme koje se inače troši na povezivanje sa bankom i na ispunjenje celokupnog procesa.

Internet prodavnica prilagođena svim uređajima

Preko 70% kupovina na internetu vrši se putem mobilnih telefona

Proceant kupaca na Inetrnetu sa pametnih uređaja kontinuirano i dalje raste. Zato je veoma važno da online prodavnica bude prilagođena u potpunosti mobilnim telefonima.

Time se postiže sledeće:

• Bolje pozicioniranje u rezultatima Google pretrage

• Povećavanje potražnje i prodaje

• Više posetilaca na web prodavnici

• Veći broj online kupovina

• Prodaja novim ciljnim grupama

Opcije plaćanja u internet prodavnici

Naša platforma sadrži integrisan procesor za kartično plaćanje ali i mogućnost da se proizvodi plaćaju pouzećem ukoliko kupac tako želi.

Procesor za kartično plaćanje pruža brzu i sigurnu transakciju uz maksimalnu zaštitu poverljivih informacija. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi.

Obezbeđena je brza i sigurna naplata što predstavlja pouzdan način plaćanja u svakom momentu.

Lako uređivanje proizvoda u internet prodavnici

Jasno je da nismo svi Internet i web stručnjaci i da niste u mogućnosti da nekog „stručnjaka za web“ dodatno plaćate da za vas ažurira ponudu i prati stanje zaliha u internet prodavnici. Ne brinite u našem sotveru će se snaći svaki web početnik koji je do sada koristio računar. Posle kratke obuke moži ćete samostalno da upravljajte svojim lagerom pomoću jednostavnog interfejsa i brzog pregleda svojih proizvoda i nivoa zaliha.

Veoma je jednostavno podešavanje i opisivanje pojedinačnog proizvoda

U lageru/pregledu stanja se nalaze svi proizvodi na jednom mestu sa mogućnostima promene njihovih kvantiteta

Filtere možete koristiti za lakše snalaženje pogotovo kada je broj proizvoda veliki

Opcije isporuke u internet prodavnici

Opcije za dostavu proizvoda

Nudimo Vam integraciju cenovnika najvećih kompanija koje vrše dostavu robe kupljene online u Vašoj internet prodavnici. Možemo da podesimo napredne opcije isporuke, uključujući izračunavanje cene isporuke na osnovu mesta isporuke, cenu isporuke na osnovu težine proizvoda u realnom vremenu i još puno toga a sve uskladu sa tipom i veličinom proizvoda koje prodajete.

Ukoliko imate proizvod koji možete da isporučite u određenom periodu nudimo mogućnost izbora vremena isporuke za Vaše kupce.

Dodatne opcije za bolju online prodaju iz vaše internet prodavnice

Naša eCommerce platforma ima sve što je potrebno za prodaju vaših proizvoda, izgradnju lojalnosti kupaca i širenje vašeg poslovanja.

Poklon kartice, promocije, komentari, ocena proizvoda u web shopu

• Poklon kartice su jednostavan način da kupci podele vaše proizvode sa porodicom i prijateljima

• Putem promocija i popusta dinamički nastupate na tržištu i ostvarujete nove poslovne uspehe povećanjem obima prodaje i dolaženjem do novih kupaca

• Komentari pružaju mogućnost za bolju iterakciju sa kupcima i razmenu mišljenja

• Ocena ili rejting proizvoda je najbolji pokazatelj na koji proizvode možete da računate kao i na kojima morate još da poradite ili ih eliminišete

FB Store i Social Media

• Vaša e-prodavnica može biti povezana sa društvenim mrežama

• Tako se lako odgovara na marketinške kampanje i gradi poverenje kupaca

• Korisici sa jednim klikom dolaze sa društvenih mreža na vaš šop i direktno kupuju proizvode

Analitika prodaje u internet prodavnici

Vaša e-prodavnica je opremljena jednostavnom korisničkom platformom preko koje možete upravljati porudžbinama, isporukama, naplatom sa bilo koje lokacije.

Imate brzi uvid u statistiku prodaje u broju i iznosu novca, prikaz kupaca i njihovih narudžbina, statusa porudžbina i to na istom panelu.

Želite da pokrenete vašu online prodavnicu?

Kontaktirajte nas za besplatne konsultacije.

0693348136